Ingredience
100 g másla100 g hořké vysokoprocentní čokolády180 g cukru krupice- vanilkový cukr
3 vejce60 g hladké mouky- špetka soli
- jádra z jednoho granátového jablka
Brownies je vlastně čokoláda v trochu jiné formě… Takže pokud ji milujete, je dnešní recept pro vás ideální. Navíc v kombinaci s kyselými zrníčky granátového jablíčka tvoří doslova harmonii chutí!
Postup
Troubu předehřejte na 160 stupňů
Máslo a nalámanou čokoládu rozpusťte ve vodní lázni
Pak přidejte cukr
Ruční metlou míchejte, aby se cukr téměř rozpustil
Směs nechte zchladnou a pak do směsi vyklepněte 3 vejce
V jiné míse promíchejte prosátou hladkou mouku a špetku soli
Obě směsi nyní smíchejte dohromady a vlijte do malého pekáče s pečícím papírem
Povrch posypte semínky granátového jablíčka.
Pečte cca 30 minut.