Ingredience
4 předvařené kukuřice2 hrsti strouhaného parmazánu2 lžíce másla1 velký stroužek česneku1 hrst čerstvého oregána- sůl
- hrubě mletý pepř
undefined
Postup
Ideální je použít už uvařené očištěné kukuřice, které se dají sehnat v obchodě nebo na http://www.kosik.cz
Stačí do nich zapíchat špejle, aby se lépe otáčely při grilování i jedly
Pokud použijete čerstvou kukuřici, je třeba ji předem uvařit doměkka v osolené vodě.
Před grilování si připravte máslovou směs z povoleného másla, nadrceného stroužku česneku, nasekaného čerstvého oregána, trochy soli a čerstvě namletého pepřeVšechno smíchejte dohromady.
Rozpálenou mřížku grilu potřete trochu tukuJednotlivé kukuřice potřete vrstvou máslové směsi a dejte ze všech stran grilovat, v průběhu opékání kukuřice opět průběžně potírejte ochuceným máslem.
Když jsou kukuřice ze všech stran ogrilované, ještě horké je znovu potřete zbylým máslem a posypte nebo obalte je v nastrouhaném parmazánuIhned je podávejte.